Quant a mi

Manel

Manel aljama

Escriptor, Editor, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies

Manel Aljama neix a Sabadell el 1963. Ha treballat molts anys com informàtic especialitzat en virtualització. Lector de “Mortadelo” que a  l’escola gaudia fent redaccions i que més tard van ser poemes i contes de terror. Els seus primers llibres els hi va regalar la seva tieta. Ha col·laborat en diversos portals digitals. Ha publicat una desena d’antologies de relats. Ha estat traduït al francès. Present a les xarxes socials amb diversos blocs i col·laboracions en revistes de gènere com miNatura. El juliol de 2015 guanya el XXVII Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona amb la seva segona novel·la “Futur imperfecte” 

Membre actiu de diversos clubs de lectura. Rapsode i presentador quan li demanen. Fascinat per la ràdio des de ben jove, ha arribat a col·laborar en diversos programes literaris i de foment de la lectura, el més important, Llibres & Company de RNA.

Col·labora també en plataformes de ràdio dedicades als dramàtics. Des d’octubre de 2018, condueix el programa de música mediterrània Sons de Prop, a Montcada Ràdio (104.6 FM i internet) i publica regularment a la revista d’humanitats La Tortuga Avui. Treballa en una nova novel·la i el juny de 2019 ha estat guanyador del XXVIII Premi Ferran Canyameres de novel·la policíaca amb “La Soledat del Llebrer” publicat per Pagès Editors.

Premis

2019: XXVIII Premi Ferran Canyameres de Novel·la Policiaca.
2015: XVII Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil.
2013: Seleccionat per l’antologia del concurs de micros romàntics, “Cachitos de Amor II”, Editorial ACEN
2012: Finalista I Certamen Internacional Toledano “Casco Histórico”
2012: Finalista II Concurso de micorelatos “Bocados Sabrosos”, Editorial ACEN
2011: Finalista I Certamen de Relatos Breves “Yo deportista”, IAD 2011
2011: Finalista I Concurso Internacional de cuentos de terror miNatura
2005: Finalista II Certamen Poesí­a y Relato GrupoBúho